Εταιρία

Η Via Tessuto δραστηριοποιείται στο χώρο του υφάσματος, δέρματος και τεχνοδέρματος/δερματίνης επιπλώσεων από το 1969, όταν ιδρύθηκε από το Στέφανο Χατζηρήγα, ενώ την τελευταία δεκαετία την εταιρεία διαχειρίζεται ο Απόστολος Χατζηρήγας.

Με την πολυετή μας εμπειρία, και το συνεχώς αυξανόμενο δίκτυο συνεργατών και πελατών σε όλο τον κόσμο, έχουμε αποκτήσει τη γνώση και την κατάρτηση γύρω από το ύφασμα, τα προιόντα ταπετσαρίας, αλλά και τις ανάγκες του οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού.

Με παρουσία στις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις κάθε χρόνο, σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες προτάσεις για τις ανάγκες σας. Από μία γκάμα ποικιλιών, τύπων και προδριαγραφών προϊόντων, στη Via Tessuto θα βρείτε ό,τι ψάχνετε ενώ θα βρείτε καινούριες ιδέες και λύσεις για το πως μπορείτε να καλύψετε τις ανάγκες σας.

Με προσωπική επαφή, και σύμφωνα πάντα με τη φιλοσοφία της Via Tessuto, θα σας γνωρίσουμε τις δυνατότητες του προϊόντος και θα φροντίσουμε για την αποστολή του. Από τους προμηθευτές μας σε όλο τον κόσμο, στις αποθήκες μας και στο χώρο σας, όλες μας οι δραστηριότητες γίνονται αξιόπιστα, με τρόπο που διασφαλίζει την ταχύτητα παραλαβής και την ποιότητα των προϊόντων.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας, κι ας διαλέξουμε μαζί το καταλληλότερο τύπο και υλικό για τις ανάγκες σας, γρήγορα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.